Korkskivor

 Korkskivor - en unik produkt för interiörisolering 

Kork är ett ekologiskt material med många hushållsapplikationer. Det har sin popularitet tack vare sitt naturliga utseende och värdefulla egenskaper. Det är en mycket bra värmeisolator, därför är den perfekt som en expanderad kork. Det absorberar inte fukt och slits inte snabbt, så det används ofta som kork underlag eller andra typer av golv. Det är ett återanvändbart material, det absorberar inte damm och är en antisvamp- och antibakteriell produkt, eftersom korkcellerna är en barriär mot penetrering och utveckling av mikroorganismer.

Säljare och distributör av naturliga korkprodukter - Korex International 


Kork brädor

Heminredning

Kork brädor är ett av de bästa sätten att organisera din tid och organisera viktig information. 



Kork rullar

universell

Vi erbjuder kork i en rulle för självmontering under golvet, på väggen eller för tillverkning av brickor. 





Korkunderlägg


för kök och kontor

våra korkunderlägg är en bra idé för att dekorera köket och användbara produkter för att skydda bords- eller bordsskivor.





Korkskivor - ekologiskt och elastiskt, det suger inte upp vatten 

Naturlig kork kommer från en unik trädart, korkek, som är riklig i kustområdena i södra Europa och Nordafrika. Det kännetecknas av värdefulla egenskaper som gör den till en universell byggnad och dekorativt material. Först och främst skapar korkskivor, som ofta används för att isolera byggnadsväggar, en skyddande barriär som inte bara skyddar inredningen mot låg temperatur eller andra ogynnsamma väderförhållanden, utan också skyddar mot möjlig förökning av svampar och följaktligen mot förfallsprocesser. Väggarna är perfekt skyddade, vilket innebär en ökning av komforten att bo i rum isolerade med kork. Det är värt att tillägga att den naturliga korken eliminerar alltför mycket buller eftersom dess celler inte leder vibrationer. När den används som en väggkontakt ger den alltså lugn och ro. Det är också ett elegant dekorativt motiv och kan användas i rum med allergiker, eftersom det inte samlar dammpartiklar på ytan. Vi erbjuder dig också den alltmer populära kork rullar som används för självberedning av olika korkartiklar, t.ex. brädor eller korkunderlägg. 


Komentarze

Popularne posty z tego bloga

Våra produkter